Ingatlanfelkészítés – Home Staging

Home Staging szolgáltatások

Klasszikus Home Staging szolgáltatások

 • Alap csomag
  Két alkalommal Home Staging tanácsadás a helyszínen, a konkrét teendők meghatározása, dokumentációs csomag, és a szakszerű ingatlanfelkészítést, Home Staginget igazoló bizonyítvány kiadása a Tulajdonosok részére.
  Ennek díja egy átlagos méretű ingatlan esetében kb. 70 000 – 90 000 Ft.
 • Plusz csomag
  Az alapcsomagban foglaltak, plusz: a Home Staging folyamatot a helyszínen irányítom – a tapasztalatok szerint így hatékonyabb az ingatlan felkészítése. Valamint dokumentációs csomag, és a szakszerű ingatlanfelkészítést, Home Staginget igazoló bizonyítvány kiadása a Tulajdonosok részére.
  Díja: egyedi árajánlat alapján.
 • Pihenő Hétvége csomag
  Minden – előzetesen egyeztetett – Home Staging teendőt elvégzünk a Tulajdonosok helyett (takarítás, kárpittisztítás, szakipari javítások, festés, kertgondozás, lomtalanítás, rovarirtás stb.), így amíg Önök elutaznak egy kellemes hétvégére, az Ingatlant felkészítjük az eladásra.
  Díja: egyedi árajánlat alapján.
  Kinek ajánlott: akik nem szeretnének a felkészítéssel időt tölteni; nagyméretű lakóingatlanok esetében, illetve ha gyors és tökéletes megoldásra van szükség.

Egyéb Home Staging szolgáltatások

 • "Táv-home staging" tanácsadás
  A Tulajdonossal az általa interneten elküldött fényképek alapján konzultálunk az adott ingatlan felkészítésének teendőiről, feladatairól (e-mailben, Skype-on).
  Kinek ajánlott: akik csak néhány helyiségre fókuszálva készítik fel ingatlanjukat, néhány személyre szabott ötletet várnak, illetve kisebb összeget szánnak a Home Staging tanácsadásra.
 • Virtuális Home Staging
  Az ingatlan alaprajza alapján számítógépes látványterv készül arról, hogy milyen is lenne az ingatlan berendezve, jó állapotban – Home Staging után.
  Kinek ajánlott: teljesen üres ingatlan esetében, új építésű ingatanok esetében.
Előtte Előtte Utána
Utána

Kiegészítő szolgáltatások

 • Styling és fotózás: a szakszerűen felkészített ingatlanról olyan magas színvonalú fotóanyag készítése, amely a meghirdetés első pillanatától kezdve méltó módon mutatja be az ingatlant.
 • "Open House" szakszerű szervezése, bonyolítása.
 • Részleges Home Staging: amennyiben csupán néhány helyiség kerül felkészítésre.
 • Komplett ingatlanszerviz.
 • Ingatlan értékbecslés, tanácsadás.

A fenti szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseikkel a +36-30-339-3400 telefonszámon, illetve a e-mail címen szívesen állok rendelkezésükre.