Média

KARE Budapest: Fotelparádé

Szabó-Vedress Krisztina lakberendező különleges ülőalkalmatosságokkal ismertette meg a Boszorkánykonyha nézőit.

Videó megtekintése

KARE Budapest: Térelválasztók a lakásban

Szabó-Vedress Krisztina lakberendező remek tippekkel érkezett a Boszorkánykonyha stúdiójába; többek között az is kiderült, hogy akár egy könyvespolcból is lehet térelválasztó.

Videó megtekintése

KARE Budapest: Tippek szilveszterre

Szabó-Vedress Krisztina lakberendező igazán vicces dolgokkal, szilveszteri ajándékokkal/ajándékötletekkel érkezett a Boszorkánykonyha stúdiójába.

Videó megtekintése

KARE Budapest: Ünnepi székek

Szabó-Vedress Krisztina lakberendező – az ünnepi készülődés jegyében – szebbnél szebb székekkel érkezett a Boszorkánykonyha stúdiójába.

Videó megtekintése

KARE Budapest: Bárszékek a lakásban

Szabó-Vedress Krisztina lakberendező remek tippekkel érkezett a Boszorkánykonyha stúdiójába; ki hinné, hogy egy bárszék is lehet annyira kényelmes, hogy akár kedvenc darabunkká is válhat…

Videó megtekintése

KARE Budapest: Tippek karácsonyra

Szabó-Vedress Krisztina lakberendező azoknak segít, akik még nem vették meg a karácsonyi ajándékokat, de szeretnének ötleteket kapni, mivel lepjék meg szeretteiket.

Videó megtekintése

KARE Budapest: Praktikus pakolás

Gyönyörű dobozok és ládák a Boszorkánykonyhában – Szabó-Vedress Krisztina lakberendező a rendetlenség felszámolásában segít.

Videó megtekintése

KARE Budapest: Lámpák

Itt van az ősz, hamarabb sötétedik, többet világítunk – Szabó-Vedress Krisztina lakberendező a megfelelő lámpa kiválasztásában segít. A funkcionalitáson túl: a lámpa, mint design- és hangulati elem.

Videó megtekintése