Szívügyem az edukáció és értékteremtés

Böngéssz az eddigi megjelenéseim között vagy hívj meg előadónak, szerzőnek és adjunk értéket, hasznos tudást a te közönségednek is.

Legnépszerűbb Tervcafé előadásaim

szabo vedress krisztina lakberendezo luxus belsoepiteszeti tervezes 31
szabo vedress krisztina lakberendezo luxus belsoepiteszeti tervezes 30
szabo vedress krisztina lakberendezo luxus belsoepiteszeti tervezes pr 2
szabo vedress krisztina lakberendezo luxus belsoepiteszeti tervezes 32

Olvass bele a cikkekbe

Ha szimpatikus vagyok én és a stílusom, és szeretnéd, hogy a te online vagy offline felületeiden is rendszeresen segítsek hasznos és szórakoztató tartalmakat gyártani, akkor írj nekem és dolgozzunk együtt.

(Kattins a képre a teljes méretű fotóért)

Szívügyem az edukáció

Rendszeresen tartok előadásokat építkezőknek

Azt tapasztalom, hogy az évek múlva is tökéletes otthonokhoz az építkezőket edukálni szükséges.
Ha felismered, hogy a vázlattervi fázisban bevont belsőépítész szakember tudása milyen nagy ugrást jelent a minőségi végeredményben és az élhető otthonokban, akkor ez a tudatosság segít időt, pénzt és idegeskedést spórolni.
Azt pedig mind tudjuk, hogy egy építkezés önmagában is bővelkedik mindháromban. Ha első építkezésed, akkor majd megtudod te is.

Dolgozzunk együtt

Vedd fel velem a kapcsolatot a lenti űrlapon, ha szeretnél meghívni vendégként TV műsorba, podcastbe vagy fel szeretnél kérni előadást tartani vagy cikket írni.

Megjelenésekhez felhasználható fotóim

(Kattins a képre a teljes méretű fotóért)

Hivatalos bemutatkozásom

Szabó-Vedress Krisztina lakberendező, megvalósítás-támogató, ASP, IAHSP Home stager, a Cristal Interiors alapítója. Olyan elfoglalt és igényes építkezőknek, beruházóknak segít, akik minőségi végeredményt szeretnének, és ehhez keresnek olyan szakértő partnert, aki pénzt, időt és felesleges idegeskedést spórol nekik, miközben kihozza a maximumot az ingatlanból.